Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Φεστιβάλ CineDoc και ντοκιμαντέρ Sugar Blues

Φεστιβάλ CineDoc και το ντοκιμαντέρ Sugar Blues .

Το ντοκιμαντέρ Sugar Blues της Αντρέα Κουλκόβα, έχοντας ως αφορμή μία μητέρα που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της διαγνώζεται με διαβήτη, μιλάει για τον εθισμό που προκαλεί η ζάχαρη στον οργανισμό μας και για τις επιβλαβείς επιπτώσεις που η καθημερινή υπέρμετρη κατανάλωσή της έχει στην υγεία μας. 

Μπορείτε να δείτε εδώ το trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=CWJSpCNguYY

Στην Ελλάδα, το Sugar Blues θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Στη συνέχεια, η ταινία θα προβληθεί και στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.

Μετά την προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτο θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα την παιδική διατροφή.
Στην συζήτηση, συμμετέχουν: Ευαγγελία Χαρμανδάρη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών), Εμμανουήλ Σουβατζόγλου (Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, Διδακτωρ Παν/μίου Aachen, εξειδικευμένος στο Σακαχαρώδη Διαβήτη κύησης), Κωνσταντίνος Η. Τσίγκος, Καθηγητής Διατροφής και Μεταβολισμού, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Κατερίνα Μιχαηλίδου (Διεθνώς Πιστοποιημένη Συμβουλος Γαλουχιας IBCLC, Σύμβουλος θηλασμού LA LECHE LEAGUE INTERNATIONAL  και Βοηθός Μητρότητ ας CPD).


Οι γονείς του σχολείου μας θα έχουν έκπτωση στο εισιτήριο και αντί για 6 ευρώ είσοδος θα πληρώσουν 3 αρκεί να αναφέρουν το σχολείο στο ταμείο.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου