Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητοί γονείς,
επειδή τη μέρα των Τριών Ιεραρχών ελάχιστοι μαθητές/τριες προσέρχονται για εκκλησιασμό, αποφασίσαμε, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του Ναού του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, να γιορτάσουμε τους Τρεις Ιεράρχες την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου (μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου), με εκκλησιασμό και αρτοκλασία που θα προσφερθεί από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα γίνει σε όλες τις τάξεις του Σχολείου μας αναφορά στη ζωή και στο πνευματικό έργο των Τριών Ιεραρχών. Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου (Τριών Ιεραρχών) δεν θα γίνουν μαθήματα.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή ΔΣ προς τα μέλη του Συλλόγου με την ευκαιρεία του νέου έτους



Αγαπητοί γονείς καλημέρα και καλή χρονιά!

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του ΠΣΠΑ έχει οργανώσει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας για τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας! Θα κοπεί μία πίττα για κάθε τάξη και οι τυχεροί θα πάρουν ένα μικρό συμβολικό δωράκι από το Σύλλογο.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που, όπως κι εσείς, επιθυμούμε τα παιδιά μας να εκπαιδεύονται από αξιόλογους εκπαιδευτικούς σε ένα περιβάλλον που θα ευνοεί τη μάθηση και θα καλλιεργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Είμαστε αρκετά δραστήριοι και αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, προκειμένου η σχολική ζωή των παιδιών μας να είναι γεμάτη όμορφες, χαρούμενες και εποικοδομητικές εμπειρίες,  που θα τα συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή τους σαν φωτεινός φάρος σε άγριες θάλασσες. Είμαστε όμως και άπειροι και σίγουρα θα κάνουμε και λάθη, τα οποία παρακαλούμε να μας συγχωρήσετε.
Μέχρι τώρα, έχουμε συνδράμει στη διοργάνωση της γιορτής των μαθητριών και μαθητών του γυμνασίου, ενισχύσαμε με μπουφέ τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του δημοτικού σχολείου, λάβαμε χορηγία κάποιων εκ των υλικών ελαιοχρωματισμού για τη βαφή του εσωτερικού των αιθουσών του σχολείου μας και σας επιφυλάσσουμε πολλές ακόμη εκπλήξεις!!! Τις Απόκριες ετοιμαστείτε για ξεφάντωμα με τα παιδιά σας και για κληρώσεις με πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους …
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας και θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τη γνώμη σας, τη συμβουλή σας ή και τα τυχόν παράπονά σας.
Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
μαθητών του ΠΣΠΑ

Λυκαβηττού 43 & Σκουφά
Κολωνάκι, ΤΚ 10673
210 3616005
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΣΠΑ